back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 03-11-2020

Διαβάστε επίσης

Διαδικτυακό εργαστήρι υποκριτικής για ενήλικες διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς με τίτλο «Ποιος δεν ξέρει αυτό που ξέρει;», με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ζωή Ξανθοπούλου. Μέσα από θεατρικές ασκήσεις, παιχνίδια και συζητήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της υποκριτικής. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις και είναι δωρεάν με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Συνεχίζουμε με την τέχνη της γλυπτικής. Ο γλύπτης Αθανάσιος Μπερούτσος κατασκευάζει έναν τρισδιάστατο πειραματικό εκθεσιακό χώρο για να παρουσιάσει την ψηφιακή εκδοχή των γλυπτών του με θέμα τις μπαλαρίνες, σε επιμέλεια της Αλεξίας Παππά. Στο Light & Shadow Ballet εξερευνά τις δυνατότητες της γλυπτικής στην εικονική πραγματικότητα. Μπορούμε να δούμε τα έργα στη σελίδα του καλλιτέχνη beroutsos.gr.

Η τελευταία πρότασή μας είναι κινηματογραφική. Η κυπριακή ταινία κινουμένων σχεδίων «The Parrot Lady» του Μιχάλη Καλοπαίδη που συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Raindance διατίθεται διαδικτυακά δωρεάν μέχρι τις 8 Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ. Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας αινιγματικής ηλικιωμένης γυναίκας που περιπλανιέται στην παραλία της Λάρνακας με τους παπαγάλους της.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα