back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 02-11-2020

Διαβάστε επίσης

H ψηφιακή έκδοση της Αrt Athina παρατείνεται έως την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. Περιηγηθείτε από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό δωρεάν σε 59 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και γνωρίστε τους καλλιτέχνες και τα έργα που προτείνουν. Η πλατφόρμα της Αrt Athina Virtual είναι προσβάσιμη σε 24ώρη βάση.

Συνεχίζουμε με θέατρο. Ο Θίασος Μοντέρνοι Καιροί παρουσιάζει την μαύρη κωμωδία του Ευγένιου Ιονέσκο «Ο Βασιλιάς πεθαίνει», σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της περιφέρειας Αττικής στο youtube. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Νταλιάνης. Η παράσταση διατίθεται δωρεάν και ξεκινάει στις 8 και μισή το βράδυ.

Και κλείνουμε με το Φθινόπωρο All’ Italiana. Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών φέρνουν τον πολιτισμό Made in Italy στο σπίτι μέσω διαδικτύου, μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Σήμερα θα απολαύσουμε ένα «Αφιέρωμα στον μεγάλο Ιταλό συγγραφέα Αντρέα Καμιλέρι μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Ο νεαρός Μονταλμπάνο», αλλά και τα βίντεο δύο πιάτων που αναφέρονται στα έργα του. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα Φθινόπωρο All’ Italiana είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής στην ιστοσελίδα.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα