back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 27-10-2020

Διαβάστε επίσης

Μετά από την περιοδεία τους στην χώρα, τα μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας “The Bad Poetry Social Club” φθάνουν απόψε στην πρωτεύουσα και τον χώρο του κινηματογράφου Τριανόν, με την ανοιγόμενη οροφή όπου στις 8 το βράδυ θα παρουσιάσουν την ποιητική τους performance με απαγγελίες δικών τους ποιημάτων που συνοδεύουν με ατμόσφαιρες και beat. Εισιτήρια 10 ευρώ

Επίσης, μπορούμε να ανακαλύψουμε το μέλλον των εικαστικών στην έκθεση των Αποφοίτων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών που αποτελεί έναν από τους παλαιότερους και σταθερότερους θεσμούς στα εικαστικά δρώμενα της Ελλάδας και φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο «Νίκος Κεσσανλής» της Σχολής (ΑΣΚΤ), Τρίτη με Παρασκευή 4 μ.μ. – 8. μ.μ. και Σάββατο 12 μ.μ. – 6 μ.μ, με ελεύθερη είσοδο έως τις 22 Νοεμβρίου.

Κλείνουμε με την Βρετανίδα μαέστρο Catherine Larsen Maguire η οποία απόψε οδηγεί την Underground Youth Orchestra σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αισιοδοξία και μελωδίες που θα ερμηνεύσει το πρώτο κλαρινέτο της ορχήστρας Μάριος Ρούσκας. Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα παρουσιάζει τη συναυλία-αντίδοτο στον φόβο, στις 8.30, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Εισιτήρια 20 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα