back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη

Διαβάστε επίσης

Το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών θα απονεμηθεί στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, σήμερα στις 19.45, σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η απόφαση ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας «σε αναγνώριση – όπως αναφέρεται σε αυτήν – των μέχρι σήμερα προσπαθειών του για την ειρηνική επανένωση της αδελφής Κύπρου, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, την κραταίωση των ακατάλυτων και άρρηκτων ελληνοκυπριακών δεσμών, την σταθερή υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών που μας ενώνουν, την προσήλωση του στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και την ακλόνητη δέσμευση του για την επικράτηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και παγκόσμια, με βάση τις αρχές του διεθνούς δικαίου».

Νωρίτερα, στις 19.00, ο Δήμαρχος Αθηναίων θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας και θα έχει συνάντηση μαζί του.

Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον Covid-19 και του περιορισμένου αριθμού προσώπων τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο όσο και στο αμφιθέατρο, η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει αποκλειστικά από την ΕΡΤ με pool. Επίσης φωτογραφικό υλικό θα διανεμηθεί εγκαίρως στα πρακτορεία, αποκλειστικά μέσω του Δήμου Αθηναίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα