back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: «Η δική μας μομφή είναι σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνολικά»

Διαβάστε επίσης

« Η δική μας μομφή είναι σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνολικά», τόνισε στην ομιλία της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, λέγοντας ότι οι συντηρητικές επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν τη χώρα σε νέες περιπέτειες σε όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά.
Η κ. Γεννηματά έστρεψε τα πυρά της και προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο πολιτικό χορηγό του κ. Μητσοτάκη και της δεξιάς. «Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ως ο από μηχανής θεός του πρωθυπουργού,καθώς τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του από τη στιγμή που στρέφεται εναντίον μεμονωμένου υπουργού και όχι συνολικά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολίασε .
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και για την εξωτερική της πολιτική, λέγοντας ότι «άφησε χώρο στον Ερντογάν για να δημιουργήσει τετελεσμένα». Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, είπε ότι η κυβέρνησή του είναι αδύναμη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ότι η φανερή και μυστική διπλωματία του, κατάφεραν να φέρουν τον Ερντογάν μέσα από τα 12 ναυτικά μίλια.
Αναφερόμενη στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι δημιουργεί ερείπια και ότι στόχος της είναι να εξαφανίσει τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες. Για το νέο πτωχευτικό κώδικα, είπε ότι δίνει την χαριστική βολή στη μεσαία τάξη, με ένα νομοσχέδιο που το υπαγόρευσαν οι Τράπεζες και τα funds . «Οδηγείτε σε μαζικούς πλειστηριασμούς , δεν προστατεύετε την πρώτη κατοικία και στην καλύτερη περίπτωση, μετατρέπετε τον ιδιοκτήτη σε ενοικιαστή», είπε κοιτώντας προς τα υπουργικά έδρανα.

Δ. Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα