back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 23-10-2020

Διαβάστε επίσης

Το ετήσιο ραντεβού μας με τον avant gard κινηματογράφο είναι φέτος ψηφιακό και δωρεάν. Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος προσφέρει και τις 151 ταινίες του Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου εντελώς δωρεάν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Δεν πρέπει να χάσετε τη νέα ταινία του Φιλιππινέζου σκηνοθέτη Λαβ Ντίαζ «Το γένος Παν». Απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ και η δωρεάν ενοικίαση της κάθε ταινίας είναι για 30 ώρες.

Η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος «Ιστορία χωρίς όνομα» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για μια παράσταση που φέρνει στη σκηνή τον θυελλώδη έρωτα της της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη. Πρωταγωνιστούν ο Τάσος Νούσιας, η Μπέτυ Λιβανού και ο Νίκος Ορφανός. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Γάκης. Εισιτήρια από 17 ευρώ.

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα με τον νέο απρόσμενο ρόλο της Χαρούλας Αλεξίου ως ηθοποιού. Με αφορμή το θεατρικό αφήγημα «Μεταμφίεση» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς και απευθύνεται στο κοινό μέσα από τη θεατρική πράξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ράγιας.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Εισιτήρια από 14 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα