back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 22-10-2020

Διαβάστε επίσης

Θεατρικές πρεμιέρες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας για σήμερα.

Η πρώτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το θεατρικό μονόλογο «Έξι φορές» με πρωταγωνίστρια την Όλια Λαζαρίδου στο Yποσκήνιο Β ́ της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη. Η παράσταση έχει αρχική πηγή έμπνευσης τα θρυλικά “Έξι μονόπρακτα” που είχε ανεβάσει η Έλλη Λαμπέτη το 1978. Ώρα έναρξης 9, εισιτήρια από 12 ευρώ.

Η δεύτερη θα λάβει χώρα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Μια σύμπραξη του Ανέστη Αζά και της Λένας Κιτσοπούλου στο έργο “Ερωτικές Καρτ Ποστάλ από την Ελλάδα”. Τι απομένει από τη μυθολογία του greek summer στο πιο περίεργο καλοκαίρι των τελευταίων ετών; Όλες οι απαντήσεις στη σπονδυλωτή μουσική φάρσα που πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Βουρδαμής, η Λένα Κιτσοπούλου και ο Κώστας Κουτσολέλος. Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών. Ώρα έναρξης 9, εισιτήρια από 5 ευρώ.

Η τρίτη σημερινή πρεμιέρα είναι μια νεανική σύμπραξη 14 φρέσκων ηθοποιών που μόλις αποφοίτησαν από τις σχολές τους. Σε κείμενα που έγραψαν οι ίδιοι, με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργη Κοντοπόδη, ξεδιπλώνουν τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους
στο έργο “Ημερολόγια Καραντίνας”, που ανεβαίνει από σήμερα στην σκηνή “Μέλι” του θεάτρου Βικτωρία.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα