back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Αντώνης Βογιατζής στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» την Κυριακή στις επτά το πρωί 

Διαβάστε επίσης

Στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών που φιλοξενεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου την εικαστική έκθεση «Εύζωνες», μας ξεναγεί ο Πρόεδρος του κ. Αντώνης Βογιατζής. Μας μιλάει για την ιστορία, του μουσείου την προσφορά και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην Αθήνα.

Το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών είναι ένα κόσμημα στο κέντρο της πόλης, εκεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και αξίζει τον κόπο να το δει και να το εξερευνήσει κανείς.

Παράλληλα ο κύριος Βογιατζής μας «περπατάει» ραδιοφωνικά στο αγαπημένο του πολύπαθο κέντρο με τα πολλά και ωραία μυστικά του.

Τέλος ο πρόεδρος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών μας αποκαλύπτει, ότι τα σινεμά “Αττικόν” και “Απόλλων” στην οδό Σταδίου, σύντομα θα ξαναπροβάλλουν ταινίες για τους σινεφίλ και θα φωτίσουν ξανά την περιοχή, αφού για τόσα χρόνια ήταν «καμένη» και σκοτεινή «με πρόσχημα τα γνωστά γεγονότα».

Μία ωραία ιστορία – μια όμορφη ραδιοφωνική ξενάγηση την Κυριακή στις επτά το πρωί στον Αθήνα 9,84 και την εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη.

Φτιάξετε καφέ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα