back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 17-09-2020

Διαβάστε επίσης

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού παρουσιάζεται και απόψε η παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Άρης Σερβετάλης και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Εισιτήρια από 15 έως 50 ευρώ.

Οι σολίστες της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας εμφανίζονται απόψε στο City Garden Festival κάνοντας ένα µουσικό ταξίδι στη µεγάλη κλειστή θάλασσα, που βρέχει τρεις ηπείρους: Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Μαζί µε την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας στη σκηνή θα ανέβουν ο Μπάµπης Τσέρτος, η Ασπασία Στρατηγού αλλά και ο Γιώργος Νταλάρας. Εισιτήρια, στην ηλεκτρονική προπώληση, από 15 ευρώ.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού, Arc For Dance Festival 13, μας προσκαλεί σε ένα ειδικό αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου με τίτλο «Πρωτόκολλο 1: Σώμα Παρόν» επιχειρεί να επανασυστήσει την κοινωνία του χορού. Η πρεμιέρα του φεστιβάλ πραγματοποιείται απόψε με τα έργα “Tonight and Every Night” του Κωνσταντίνου Παπανικολάου και “Lady R.” της Σοφίας Μαυραγάνη. Η είσοδος είναι ελεύθερη, με ηλεκτρονική προκράτηση θέσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα