back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 04-08-2020

Διαβάστε επίσης

Η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με μια νέα παραγωγή της όπερας του Claudio Monteverdi, “Η επιστροφή του Οδυσσέα στην πατρίδα”, σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Πέτρου, που θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο, απόψε και αύριο Τετάρτη. Εισιτήρια από 10 ευρώ.

Μια εναλλακτική μουσική πρόταση σύμπραξης τριών τοξωτών εγχόρδων με άφθονη αυτοσχεδιαστική διάθεση μας επιφυλάσσει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Το μουσικό σχήμα Frog String Trio που συνδυάζει τη μουσική παράδοση της τζαζ, το ρεπερτόριο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και των Βαλκανίων με τον κλασικό ήχο θα εμφανιστεί απόψε στο Ευριπίδειο θέατρο Ρεματιάς. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου.

Ο Μιχάλης Σαράντης, η Μαρία Κεχαγιόγλου και ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης ανασύρουν επί σκηνής την ιστορία του Οιδίποδα. Απόψε στο θέατρο Βράχων παρουσιάζεται η σύνθεση βασισμένη στον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Εισιτήρια 18 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Νάνσυ Αγγελοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα