back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε αργά χθες τη νύχτα η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρευματα κυκλοφορίας, η οποία παρέμενε κλειστή λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Κινέτα απο τον κόμβο Επιδαύρου και από Αθήνα στον κόμβο των Μεγάρων.

Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι, κανονικά εκτελούνται όλα τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Αθήνα – Κιάτο και αντίστροφα.

Κανονικά εκτελούνται όλα τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από Αθήνα προς Κιάτο και αντίστροφα. Επίσης, από το πρωί κανονικά διεξάγονται και τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για Πελοπόννησο και Ήπειρο.

Στο μεταξύ, ελεύθερη είναι εδώ και αρκετές ώρες η διέλευση των αυτοκινήτων στα διόδια, που βρίσκονται κοντά στις περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές.

Η απόφαση ελήφθη με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και σε συνεννόηση με τους παραχωρησιούχους.

Συγκεκριμένα ελεύθερα είναι τα διόδια

– Ολόκληρης της Αττικής Οδού (μερικώς από την εκδήλωση της φωτιάς στην Ανατολική Αττική κι από τις 10:30 μ.μ. σε όλο το μήκος)

– Αφιδνών, Μαλακάσας και Καπανδριτίου από τις 11:00 μ.μ.

– Αθηνών – Κορίνθου μέχρι το Κιάτο, από τις 3:00 μ.μ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα