back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Για την τρίτη εκτός έδρας νίκη στο Βελιγράδι

Διαβάστε επίσης

Στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα δοκιμάζεται  ο Ολυμπιακός , στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στη Σερβία την 4η διαδοχική και δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του στη Euroleague, αφού προηγήθηκε το «διπλό» στο Καζάν επί της Ούνιξ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στις 20:00-Novasports Prime, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από 13 παίκτες, καθώς η συμμετοχή του Μουσταφά Φαλ παραμένει αμφίβολη. Ο Γάλλος διεθνής υπέστη διάστρεμμα στο ματς στη Λάρισα την περασμένη Δευτέρα για την Basket League, έμεινε εκτός προπόνησης την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη έβγαλε μέρος αυτής στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να πάρει 13 παίκτες μαζί του και θα αποφασίσει πριν από το τζάμπολ για την τελική δωδεκάδα.

Με 9 νίκες – 4 ήττες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία θέση κάτω από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκονται ισόβαθμες οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με 11 νίκες – 2 ήττες.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει θέση στο τζάμπολ με ρεκόρ 5 νίκες – 8 ήττες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο. Ο τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου Ντέγιαν Ράντονιτς θα γνωρίζει πριν από το τζάμπολ αν μπορεί να υπολογίζει στον Όστιν Χόλινς, καθώς ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα