back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νικολαΐδης: «Δεν είχα πρόθεση, περαστικά στον Νέντοβιτς»

Διαβάστε επίσης

Για την φάση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο 19χρονος γκαρντ, ήταν πρωταγωνιστής καθώς λόγω της άμυνάς του στον Σέρβο γκαρντ, προκλήθηκε ο τραυματισμός του, όμως όπως τόνισε ξεκάθαρα δεν είχε καμία πρόθεση να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

Ευχήθηκε στον παίκτη των «πράσινων» ταχεία ανάρρωση και περαστικά, αλλά και υγεία σε όσους του… ευχήθηκαν (σ.σ. υπονοώντας τις ύβρεις και τις απειλές που δέχθηκε διαδικτυακά).

Αναλυτικά, τα λόγια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:
«Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής, ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό, οποιουδήποτε συναθλητή μου. Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάτι δημόσια.

Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα