back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει ο Φαλ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα»

Διαβάστε επίσης

Στις δηλώσεις του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι των αντιπάλων και στάθηκε στην κατάσταση του Μουσταφά Φαλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών:

«Κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα. Ο αντίπαλος είναι κάθε φορά διαφορετικός, οι συνθήκες είναι διαφορετικές και αυτό είναι ένα δύσκολο ματς ούτως ή άλλως. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει με επαφές, με physicality. Μια ομάδα που αμύνεται καλά και προσέθεσε και τον Στέφαν Μάρκοβιτς, με τον οποίο έχω δουλέψει και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς αμυντικούς τρόπους παιχνιδιού. Νομίζω πως είναι μια ομάδα που από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει θέση στην οκτάδα.

Θα πρέπει να επιτεθούμε και να προστατεύσουμε τη μπάλα. Να έχουμε καλές επιλογές και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός, έχει, όμως, σχέση με το πόσες κατοχές δίνεις στον αντίπαλο.

Θα πρέπει να επιλέξουμε plays που είναι ειδικά για την περίπτωση επιθετικά και αμυντικά θα πρέπει να στοχεύσουμε σε κάποιους παίκτες που έχουν καλή δημιουργία ή μπορούν να εκτελέσουν καλά και να σκοράρουν.

Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Φαλ. Έρχεται μαζί μας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Ανάλογα με το αν θα παίξει ή όχι θα επιλέξουμε κάποια άλλα στοιχεία στην τακτική μας».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα