back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λαμία: Πέθανε 14χρονη που νοσούσε από κορονοϊό

Διαβάστε επίσης

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λαμίας από το χαμό μιας 14χρονης μαθήτριας η οποία το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή στο ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport η 14χρονη διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου στις 9:30΄ το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου η 14χρονη είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού και αποφάσισαν να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπέστη απανωτές ανακοπές. Ακολούθησε διασωλήνωση, ωστόσο η μικρή κατέληξε πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ.

Το κοριτσάκι, που ήταν μαθήτρια της Γ΄ τάξης στο 4ο Γυμνάσιο, νοσούσε από κορωνοιό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά.

Το πρωί του Σαββάτου αισθάνθηκε ξαφνική και έντονη αδιαθεσία και οι δικοί της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί δεν αποκλείουν το έμφραγμα που υπέστη να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε λοιμώδες σύνδρομο και καρδιακή ανεπάρκεια.

Την αιτία θανάτου του κοριτσιού θα τη αναδείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας 

«Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο Covid 19 παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, νοσούσε από 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον. Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου. Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια.

Δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μ.μ..»

ΠΗΓΗ: Lamiareport

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα