back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

5.157 νέα κρούσματα κορωνοϊου και 88 επιπλέον θανάτους ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 697 ασθενείς covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, δεκάδες είναι οι νέες εισαγωγές, δοκιμάζοντας τις αντοχές του Εθνικού συστήματος Υγείας. Την αρνητική πρωτιά στις νέες λοιμώξεις διατηρεί η Αττική με 1537 κρούσματα. Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 818. Πολύ υψηλό επιδημιολογικό φορτίο καταγράφεται επίσης σε Αχαϊα, Έβρο, Ηράκλειο, Μαγνησία και Σέρρες.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο έχασε τη ζωή της από επιπλοκές της νόσου, ένα κορίτσι μόλις 14 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ανεμβολίαστο.

Με την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ κυριολεκτικά να σαρώνει τη χώρα και τη νέα μετάλλαξη ‘’Ο’’ να βρίσκεται ήδη εντός των πυλών, εντυπωσιακή αύξηση καταγράφεται στον αριθμό των ραντεβού για εμβολιασμό. Θυμίζουμε ότι πλέον έχει ανοίξει και πλατφόρμα για τον προγραμματισμό της αναμνηστικής δόσης, για όλους τους ενήλικες άνω των 18 ετών, που έχουν κάνει τη δεύτερη δόση πριν από 3 μήνες.

Σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, από την ερχόμενη εβδομάδα η χώρα μας θα αναγνωρίζει όλα τα εγκεκριμμένα εβόλια, μεταξύ τους το κινεζικό και το ρωσικό, για όσους ζουν στην επκράτεια και θέλουν να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου.

Με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσκομείου ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρζετάκης.

Ολοκληρώθηκε η επίσημη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πάπα Φραγκίσκο και των ακολουθιών τους στην Αίθουσα του Θρόνου, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Οι δύο προκαθήμενοι έστειλαν ισχυρά μηνύματα για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και την κλιματική αλλαγή. Ο Ποντίφικας συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα επισκεφτεί αύριο το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Καρά Τεπέ στη Λέσβο.

Λόγω των μετακινήσεων του Ποντίφικα σε ισχύ έχουν τεθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων, ενώ για λόγους ασφαλείας απαγορεύθηκαν και οι προγραμματισμένες για το απόγευμα συγκεντρώσεις.

Στη Διεθνή επικαιρότητα

Τα πτώματα δύο ενηλίκων και τριών παιδιών, που έφεραν τραύματα από σφαίρες ή μαχαίρι, ανακαλύφθηκαν σήμερα σε μια κατοικία στα περίχωρα του Βερολίνου, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία και την αστυνομία. Γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως και οι πέντε βρίσκονταν σε καραντίνα για την Covid-19.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Ατρόμητος- Απόλλων Σμύρνης 4-1 Βόλος- Παναιτωλικός 1-2

ΟΦΗ- Ολυμπιακός:…

Και ο καιρός…

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες για αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι είναι .. βαθμοί,

Επόμενο Δελτίο ειδήσεων στις εννέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα