back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Την Τρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ Παναθηναϊκός – Λαύριο

Διαβάστε επίσης

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό και το Λαύριο πως η μεταξύ τους αναμέτρηση για την Basket League θα αλλάξει ημέρα, λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης τη Δευτέρα.

Η συγκεκριμένη αλλαγή προέκυψε λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης, τα οποία θα ληφθούν στην προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα, λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπολου, καθώς και της άφιξης του Πάπα Φραγκίσκου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης που θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για την επίσκεψη στην Αθήνα του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η συνάντηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για την Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αυριανή (4/12, 17:00) αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports ERT Flix αντί για την ΕΡΤ3 που είχε ανακοινωθεί αρχικά».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα