back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Παγκόσμια ανησυχία για την μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊου. 79 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμβολιασμένοι ήταν και οι 14 επιβάτες πτήσεων της 26ης Νοεμβρίου από τη Νότιο Αφρική στην Ολλανδία οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στην Όμικρον.

Θα δούμε κι άλλα κρούσματα προειδοποίησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα ενώ αναφερόμενη στον ασθενή 0 ειπε ότι βρίσκεται στο σπίτι του υπό ιατρική παρακολούθηση.

6260 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 88 ασθενείς κατέληξαν ενώ 704 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 1.452 ta νέα κρούσματα σε παιδιά.

«Να είμαστε εμβολιασμένοι και να περιορίσουμε τις επαφές μας για να ελεγχθεί η πανδημία» συνέστησε η κ. Γκάγκα προσθέτοντας ότι φαίνεται ο εμβολιασμός καλύπτει και την παραλλαγή Όμικρον.

Υπεραμύνθηκε εκ νέου ο πρωθυπουργός της απόφασης για υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60. “Είναι ηθική μου υποχρέωση να χρησιμοποιήσω όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας ώστε να τους πείσουμε για την ανάγκη να εμβολιαστούν” τόνισε κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Χανς Κλούγκε, στο Μέγαρο Μαξίμου.

60.000 νέες θέσεις για ραντεβού πρώτης και τρίτης δόσης άνοιξαν για την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργο Κ. Μητσοτακη εξαπέλυσε ο Α. Τσιπρας apo την Κοζάνη όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.

“Έχουμε εναν πρωθυπουργό τυφλο στην αληθεια, κουφό στο δράμα και βουβο σε καθε ιδεα διαλογου. Έναν πρωθυπουργό που στερείται αξιοπιστίας και εμπιστοσυνης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας “είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας και στη χώρα μας, θα έχει αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ‘Ακης Σκέρτσος. Η Amazon Web Services ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει πάνω από 30 νέες “τοπικές” ζώνες σε περισσότερες από 21 χώρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας.

Tην ενοχή της 34χρονης για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Mαρκέλλας , αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ακόμη έκρινε ένοχο τον 41χρονο συγκατηγορούμενο της για τη συνεργεία στην αρπαγή της ανήλικης ενώ και στους δύο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Λήξη συναγερμού στη Νέα Υόρκη. Συνελήφθη ο ένοπλος που απειλούσε να αυτοκτονήσει έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στο Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.
Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τα κίνητρα του άνδρα.

ΚΑΙΡΟΣ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα και αύριο ο καιρός . Aναμένονται θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 13 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα