back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Συνεδριάζει πιθανότατα σήμερα η Επιτροπή Εμβολιασμού για να αποφασίσει τη μείωση του χρονικού διαστήματος σε 4 από 6 μήνες ανάμεσα στην δεύτερη και την τρίτη ενισχυτική δόση

60.000 νέες θέσεις για ραντεβού πρώτης και τρίτης δόσης άνοιξαν για την ερχόμενη Κυριακή.

6260 τα νέα κρούσματα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, 88 ασθενείς κατέληξαν ενώ 704 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Αυξάνεται ο αριθμός των ανεμβολίαστων εγκύων που εισάγονται σε ΜΕΘ. Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται μια γυναίκα 41 ετών θετική στον κορονοϊό, ενώ ακόμη μια 38χρονη από την Φλώρινα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Και οι δυο γυναίκες υποβλήθηκαν σε καισαρική επέμβαση.

Εν τω μεταξύ, η παραλλαγή Όμικρον, κρούσμα της οποίας εντοπίστηκε και στη Κρήτη, είναι πιθανόν να κυριαρχήσει στην Ευρώπη «τους προσεχείς μήνες», εκτιμά το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων.

79 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πέντε κρούσματα της νέας παραλλαγής Όμικρον εντοπίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε δωρεάν διαγνωστικά τεστ για τους ταξιδιώτες , προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωσή της πανδημίας και η απειλή της νέας παραλλαγής. «Θα πολεμήσουμε αυτήν την παραλλαγή με τη βοήθεια της επιστήμης και με ταχύτητα, όχι με το χάος και τη σύγχυση», δήλωσε ο πρόεδρος Μπάιντεν.

Συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας και στη χώρα μας, θα έχει το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κορίτσι στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το κοριτσάκι εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τετράχρονη είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ενώ ο 28χρονος πατέρας της είναι χρήστης ναρκωτικών.

Συστάσεις προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, απευθύνει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού σήμερα και αύριο, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

ΚΑΙΡΟΣ

Στην Αττική για σήμερα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ΟΙ άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 12 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα