back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Οι οδηγίες για την πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Οδηγίες στους φίλους της για πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δίνει με ανάρτησή της στο επίσημο προφίλ της στο Facebook η ΑΕΚ.

Στο post της στα social media η Ένωση δίνει σαφείς οδηγίες τους φίλους της που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να δουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να τηρήσουν τα μέτρα που ισχύον για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Προσερχόμαστε στο γήπεδο για τo ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19.30, ΟΑΚΑ) όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους υποχρεωτικούς ελέγχους των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Μαζί με το εισιτήριο έχουμε μαζί μας ταυτότητα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες, κατά προτίμηση έτοιμο στο κινητό μας τηλέφωνο για να γίνει γρήγορα ο σχετικός έλεγχος.

Ακολουθούμε τις υποδείξεις των υπεύθυνων τήρησης των μέτρων αλλά και της ασφάλειας. Φοράμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη μάσκα μας στους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και στην κερκίδα στη διάρκεια του αγώνα

Σεβόμαστε όλες τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις, προστατεύουμε πρώτα απ’ όλα την υγεία μας, αλλά και την ομάδα μας!».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα