back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη το debate των διεκδικητών της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής πλην του Γιώργου Παπανδρέου. Συμμετεχουν οι κύριοι Λοβέρδος , Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Καστανίδης, και Χρηστίδης. Και οι πέντε εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην διαχείριση της κρίσης ενώ δεν έλλειψαν οι βολές και κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

6.677 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ,104 ασθενείς κατέληξαν ενώ 657 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Συναγερμός στη διεθνή κοινότητα για τη μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ. Θα πλήξει χώρες με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη προειδοποιεί ο ΠΟΥ. Το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής του κορονοϊού όμικρον ανακοίνωσε η Ισπανία.

Απέκλεισε την πιθανότητα νέου lockdown ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αντιθέτως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιπλέον μέτρων για τους ανεμβολίαστους. Στραμμένο το ενδιαφέρον στην τηλεδιάσκεψη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σε εξέλιξη του πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής του ΔΑ. Θα διανεμηνθούν τουλάχιστον 350 τόνοι τροφίων σε 25.000 δικαιούχους οι οποιοι θα ενημερωθούν με sms.Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το πρωί στην Αττική ωστόσο στην συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 15 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα