back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου (28/11) ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Super League με την διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων σε Φάληρο, Ηράκλειο, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη.

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο στο Καραϊσκάκη. Αλλαγές αναμένονται από τον Πέδρο Μαρτίς με Μπα αντί Σωκράτη και με Μπουχαλάκη, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο να διεκδικούν φανέλα βασικού. Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φερνάντες, Γκρίλο και Μπαριέντος.

Την ίδια ώρα (15:00) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ». Ο Νίκος Νιόπλας για πρώτη φορά φέτος υπολογίζει τον Κοσμά Τσιλιανίδη. Στην αποστολή των Κρητικών και ο Ντε Γκούζμαν, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννούλης, Νέιρα, Ουές και Ντουρμισάι. Χωρίς Μαχαίρα, Τουράμ και Ντελγκάδο παρατάσσονται οι Νικαιώτες.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Χωρίς τους γνωστούς απόντες Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρα, Ιωαννίδη και Σένκεφελντ οι «πράσινοι». Εκτός για τους Αγρινιώτες οι Ντίας, Λιάβας και Βαρόνε, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Βέργος, Τσιγγάρας και Βργκοτς.

Φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τους ΠΑΟΚ και Άρη να έρχονται αντιμέτωποι στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Βιεϊρίνια και Κρέσπο, πέραν τον γνωστών απουσιών των Αουγκούστο και Ολιβέιρα. Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά από καιρό στην αποστολή του «δικεφάλου» επέστρεψε ο Ίνγκασον. Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Μπερτόλιο, ενώ μπήκε ο Ματέο Γκαρσία.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο 27/11

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-2

Κυριακή 28/11
15:00 Ολυμπιακός – Βόλος
15:00 ΟΦΗ – Ιωνικός
19:30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
19:30 ΠΑΟΚ – Άρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα