back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

 

Σύσταση από την Κομισιον για διακοπή των συνδέσεων με χώρες που έχουν κρούσματα της μετάλλαξης της Μποτσουάνα . Γυναίκα, νεαρής ηλικίας, η οποία είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο μέσω της Τουρκίας, το πρώτο κρούσμα της νέας παραλλαγής του ιού, που πέρασε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Βέλγιο.

Τα συμβόλαια που έχει συνάψει η ΕΕ με τις φαρμακοβιομηχανίες προβλέπουν «άμεση τροποποίηση» των εμβολίων Covid-19 σε περίπτωση εμφάνισης επικίνδυνων παραλλαγών, δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν σε συνέντευξη Τύπου για το στέλεχος της Μποτσουάνα.

 

Πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τους ταξιδιώτες από χώρες της νότιας Αφρικής θέτει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων της χωρας μας. Τα νεα μετρα θα ισχύουν από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί.

 

Πριν από λίγο ανακοινωθηκαν τα νεα κρουσματα από τον ΕΟΔΥ Koρονοϊός: 6602 νέα κρούσματα, 86 θάνατοι, 630 διασωληνωμένοι. 1754 Αττικη 1204 Θερσσαλονικη

Σε επανέλεγχο όλων των θετικών δειγμάτων PCR (κρούσματα του κοροναϊού) που εντοπίσθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην Ελλάδα προχωρούν άμεσα οι υγειονομικές αρχές, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων

“Να εκπονήσει νέο σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, διαφορετικά η χώρα θα “κάνει μαυρα χριστούγεννα”, κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας, από το νοσοκομείο του Βόλου.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει, μόνος σε ολόκληρη την Ευρώπη, να αντιπολιτεύεται μέσω της πανδημίας, αδυνατώντας να κατανοήσει την κρισιμότητα των περιστάσεων απαντησε ο κυβερνητικος εκπρόσωπος

Με πτώση 4,3% έκλεισε ο Γενικος Δεικτης του ΧΑ. Τη χειρότερη ημέρα τους από τον Σεπτέμβριο του 2020 βιώνουν συνολικά οι ευρωπαϊκές μετοχές. «Βουτιά» 6% και για το πετρέλαιο.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 100 κλήσεις μέσα σε τρεισήμισι ώρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, οταν εκδηλωθηκε η σφοδρη κακοκαιρία Πολλα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και στην εθνικη στο υψος του Ασπροπύργου

Φρικτό θάνατο βρήκε άντρας στην προσπάθεια του να διασχίσει τις γραμμές του τραίνου στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στη συμβολή της με την Καβάλας όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία .

 

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε πως ο φιλάνθρωπος Οσμάν Καβάλα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, παρατείνοντας την τετραετή κράτησή του χωρίς να έχει καταδικαστεί, σε μια δίκη η οποία συνεχίζεται και έχει εντείνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της Άγκυρας με τους δυτικούς συμμάχους της.

Η δίκη θεωρείται ότι έχει πολιτικά κίνητρα και ότι αποτελεί ένδειξη της καταστολής διαφωνούντων υπό τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

 

Λύθηκε η συνεργασία το Τζον Φαν Σιπ με την εθνικη ομαδα ποδοσφαίρου όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Ο Ουλμπιακος στις 9 και μιση αντιμετωπιζει στο Μιλανο την Αρμανι για της 12η αγωνιστικη της ευρωλιγκας

Καιρός

Νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές αυριο στην Αττικη Από νωρίς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 14 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα