back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Διαβάστε επίσης

Για τις 2 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Την αναβολή ζήτησαν οι δικηγόροι του προκειμένου να ενημερωθούν για την δικογραφία. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δική του.

Σε αργία ο εκπαιδευτικός

Εν τω μεταξύ, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε το υπουργείο Παιδείας έθεσε σε αργία τον καθηγητή του 1ου Γυμνασίου Μοσχάτου. Το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε σήμερα ότι κινήθηκε άμεσα από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων μετά από καταγγελία των γονέων μαθήτριας η οποία τους είπε πως ο εκπαιδευτικός της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της. Η 12χρονη υποστηρίζει πως ενώ είχε μείνει μόνη της στην τάξη του σχολείου της και ετοιμαζόταν να φύγει, την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της. Ο 45χρονος φέρεται να αρνείται το γεγονός.

Μίνα Μουστάκα, Ισίδωρος Ρούσσος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα