back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Παράλληλες Μητέρες»: H νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ από 28 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Διαβάστε επίσης

Η νέα ταινία «Παράλληλες Μητέρες» (Madres Paralelas) του Πέδρο Αλμοδόβαρ κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από τις 28 Οκτωβρίου σε διανομή της ODEON.

Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του παγκόσμιου σινεμά, και αγαπημένος του ελληνικού κοινού, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει με μια ακόμη απολαυστική ταινία γεμάτη συγκίνηση και ανατροπές, αλλά και ακόμη έναν χορταστικό ρόλο για τη σπουδαία πρωταγωνίστριά του, Πενέλοπε Κρουζ.

Ταινία έναρξης του Φεστιβάλ Βενετίας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη – και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει.

Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Σενάριο: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Παραγωγή: Αγκουστίν Αλμοδόβαρ, Έστερ Γκαρθία
Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Μιλένα Σμιτ, Ισραέλ Ελεχάλντε, Αϊτάνα Σάντσεθ Γκιχόν, Ρόσι ντε Πάλμα, Χουλιέτα Σεράνο
Φωτογραφία: Χοσέ Λουίς Αλκέιν
Μοντάζ: Τερέσα Φοντ
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Αλεχάνδρα Λοϊζό
Μουσική: Αλμπέρτο Ιγκλέσιας
Διάρκεια: 120’

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα