back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Η Λάρισα προκρίθηκε στα πέναλτι

Διαβάστε επίσης

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κατάφερε να προκριθεί η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι, επικράτησε στην «ρωσική ρουλέτα» του ΠΑΣ με 3-1 (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και άφησε εκτός του Ηπειρώτες που πέρσι είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα για την διαιτησία του Παπαπέτρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν από το 50′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκαρντάφσκι.

Στο 47ο λεπτό, ο Μπέρτος γύρισε την μπάλα με το κεφάλι στην «καρδιά» της περιοχή του ΠΑΣ, με τον Μάριο Ογκμπόε να πιάνει το γυριστό και τον Γκαρντάβσκι να διώχνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. Παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου και ο βοηθός του, Παντελής Σπυρόπουλος έδωσαν πέναλτι για χέρι…

Υπήρξε μικρή διακοπή στο ματς, με τον Γκαντράβσκι να παραμένει ζαλισμένος στο έδαφος, αφού δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο. Μάλιστα ο 31χρονο Πολωνός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη, με τον Μαυρία τελικώς στο 62′ να ανοίγει το σκορ από τα έντεκα βήματα.

Παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα ο ΠΑΣ ανέβασε τις γραμμές του ψάχνοντας την ισοφάριση. Με τη συμπλήρωσε μιας ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ηλιάδη πάνω στον Περέα.

Το επαναληπτικό ριπλέι πάντως έδειξε πως το φάουλ έγινε εκτός περιοχής. Ο Κάργας εκμεταλλεύτηκε το νέο λάθος των διαιτητών νικώντας τον Θεωδορόπουλο για το 1-1 στο 62′.

ΑΕΛ ( Φυντάνης): Θεωδορόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Ομάρ, Παπαγεωργίου, Μπαντιμπαγκά (105′ Σιμελίδης), Νικολιάς (67′ Γιάκος), Κολομπίνο, Μαυρίας, Ογκμπόε (67′ Ακούνια).

ΠΑΣ Γιάννινα ( Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Ρίζος (67′ Πίρσμαν), Καραχάλιος, Σιόντης (83′ Μέντες), Γκαρντάβσκι, Μίνα (46′ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσεάνου (46′ Σνάιτνερ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα