back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοινωνικό πλυντήριο και στον Δήμο Αλίμου

Διαβάστε επίσης

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν μέρος από τις βασικές τους ανάγκες. Άποροι και οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν δωρεάν τα ρούχα τους στο κοινωνικό πλυντήριο του Δήμο Αλίμου.

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ο Άλιμος γίνεται ο 3ος δήμος που αποκτά το δικό του Κοινωνικό Πλυντήριο, σε συνεργασία με το Skip και την Unilever.

Άστεγοι, πολίτες που είναι γραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και δυσκολεύονται με τους λογαριασμούς του ρεύματος ή του νερού ή αδυνατούν να αγοράσουν ή να επισκευάσουν το πλυντήριο τους, μπορούν πλέον να αφήνουν τα ρούχα τους (κατόπιν ραντεβού) στο Κοινωνικό Πλυντήριο και να τα παραλαμβάνουν μέσα στην ίδια μέρα στεγνά και καθαρά.

Οι πληροφορίες από ανθρώπους του δήμου αναφέρουν ότι «μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται περίπου 100 άτομα, με τα επίσημα στοιχεία να παρουσιάζονται στα εγκαίνια του κοινωνικού πλυντηρίου που ήταν να γίνουν σήμερα το μεσημέρι, αλλά αναβλήθηκαν λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Η νέα ημερομηνία θα προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες μέρες».

Το Κοινωνικό Πλυντήριο, εφοδιασμένο με επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο, στεγάζεται στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου, ισόγειο) και τα ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο 210 9815521 (Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 7 π.μ. έως 15:00).

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα