back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη από το βράδυ της Δευτέρας έως νωρίς το πρωί της 26ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε η εταιρεία «Νέα Οδός»

Οι ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, οφείλονται σε εργασίες αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου του Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα».

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Καλυφτάκη, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Καλυφτάκη.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Καλυφτάκη με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα