back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Your Pet Day» την Κυριακή 24/10 στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Μία ολοήμερη γιορτή με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας, πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την YOURPET, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οκτωβρίου, μήνα που ο δήμος έχει αφιερώσει στα ζωάκια, η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων μαζί με το Your Pet και τη ραδιοφωνική εκπομπή του Αθήνα 9.84 «Σαν το σκύλο με τη γάτα» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να περάσουν μερικές ώρες -από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα- με ζώα συντροφιάς που θα βρίσκονται στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης.

Ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στους φιλόζωους Αθηναίους απηύθυνε η Σεραφίνα Αβραμίδου, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Αθήνας για τα αδέσποτα, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για αυτό τον τομέα, του Τμήματος Αστικής Πανίδας, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Όπως είπε θα υπάρχουν σκυλάκια και γατάκια από το καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων που αναζητούν μια φιλόξενη στέγη και ανθρώπους να τα αγκαλιάσουν. Στο χώρο θα υπάρχει κτηνίατρος για συμβουλές αλλά και εκπαιδευτές και groomers. Επίσης θα γίνει ενημέρωση και για τις εξαφανίσεις και αναζητήσεις μέσω της πρωτότυπης εφαρμογής Your Pet.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το χώρο μπορούν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια που μπορεί κανείς να παίξει μαζί με το κατοικίδιο του, ενώ η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Μίμης Δομάζος» θα δείξει σε όλους πως να παίζουν ποδόσφαιρο με το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Σημειώνεται ότι το περίπτερο της YOUR PET θα πραγματοποιηθεί bazaar, όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλοζωικές δράσεις.

Επίσης, ένα περίπτερο της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενεί σκυλάκια που αναζητούν το νέο τους σπιτικό. Είναι μια καλή ευκαιρία όχι μόνο να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για υιοθεσία, αλλά και να ενημερωθείτε για τις υποχρεώσεις που θα έχετε εάν τελικώς πάρετε αυτή την απόφαση. Για το σκοπό αυτό, στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης φιλοζωικές ομάδες και οργανώσεις όπως η SAPT, η SCARS, η Plus2Feet, η Alma Libre, η Animal Welfare Karpathos κ.ά.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας εκεί, απαιτείται η χρήση μάσκας.

Χορηγός επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα