back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης από Γαλάτσι: Η ΝΔ είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου

Διαβάστε επίσης

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα το οποίο εξελίσσεται, σε μία Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Γαλάτσι όπου πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανάδειξη προέδρων στις τοπικές κομματικές οργανώσεις, αλλά και των συνέδρων που θα λάβουν μέρος στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ που θα λάβει χώρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Επισκεπτόμενος το Δημαρχείο Γαλατσίου όπου διεξαγόταν η εκλογική διαδικασία, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «σήμερα είναι μία μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία», που- όπως είπε- «είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με σχεδόν 140.000 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 30.000 ενεγράφησαν για πρώτη φορά στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως η ΝΔ «είναι, επίσης, ένα κόμμα το οποίο αγκαλιάζει την πρόοδο, καθώς για πρώτη φορά μπορούν τα μέλη μας να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή τους, με απόλυτη ασφάλεια».

Όπως είπε, και ο ίδιος θα ψηφίσει στη συνέχεια από το σπίτι του «για να τεκμηριώσω στην πράξη το αδιάβλητο αυτής της νέας διαδικασίας».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα