back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει από αύριο ο δακτύλιος, η εκ περιτροπής κυκλοφορία των μονών – ζυγών οχημάτων, στο κέντρο της Αθήνας. Στην Πλατφόρμα των Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, eservices.cityofathens.gr, υπάρχει η αίτηση που μπορούν να συμπληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται εντός του Δακτυλίου, ώστε να βγάλουν κάρτα εισόδου-εξόδου. Η διαδικασία έκδοσης είναι εξαιρετικά απλή, καθώς η κάρτα δημιουργείται και εξάγεται αυτόματα από το σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες δε θα χρειαστεί να απευθυνθούν στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας για να παραλάβουν την κάρτα, καθώς μόλις η αίτησή τους γίνει αποδεκτή από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, η κάρτα θα «ανεβαίνει» στην προσωπική τους θυρίδα. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σταθμού μας athina984.gr.

Για ακόμη ένα βράδυ έκλεισε η Αττική οδός στο ύψος του Ασπροπύργου για αρκετή ώρα. . Ρομά συγκεντρώθηκαν όπου πετούσαν πέτρες στους αστυνομικούς και έκαψαν και ένα όχημα της Αττικής οδού με αφορμή το θάνατο του 20χρονου από αστυνομικά πυρά. Συγκέντρωση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην εθνική οδό προς Κόρινθο στο ύψος Μεγάρων. Και στις δύο περιπτώσεις η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σύντομα

Τους 7 αστυνομικούς που κρατούνται στη ΓΑΔΑ για την αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα επισκέφθηκε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του 20χρονου που έχασε τη ζωή από τα πυρά των αστυνομικών κατά το αιματηρό επεισόδιο.

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αύριο ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της πρωτοβουλίας , Πράσινη Πρωτοβουλία Μέσης Ανατολής, όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Προσωπικά ενδιαφέρθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έπειτα από την αδιαθεσία που αισθάνθηκε, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ουάσινγκτον.Ο προσωπικός γιατρός του Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε από τον Λευκό Οίκο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και προσφέροντας εάν χρειαστεί τις υπηρεσίες του. Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ.κ. Βαρθολομαίο αύριο, Δευτέρα, στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το πρόγραμα του Οικουμενικού Πατριάρχη.

2098, νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται στη σημερινή, ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ. 365 ασθενής covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 30 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή. Από αυτά τα 413 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική , 352 στην Θεσσαλονίκη και τα 151 στην Λάρισα

Στην Αθήνα έφτασαν σήμερα, μέσω Τιφλίδας, 269 υπήκοοι Αφγανιστάν – στην πλειονότητά τους δικαστικοί – στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα και τα άλλα κράτη – μέλη της ΕΕ να παρέχουν ανθρωπιστική στήριξη στους πολίτες του Αφγανιστάν που κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αναμένεται, εντός των επόμενων ωρών, ακόμη μία πτήση με 98 άτομα. Και οι 367 Αφγανοί πολίτες έρχονται στην Ελλάδα για προσωρινή φιλοξενία.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της σούπερ λίγκ :

Άρης – Παναιτωλικός 5-1

Βόλος – ΑΕΚ. 1-3

ΟΦΗ- Λαμία 0-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. 2-1

Και ο καιρός…

Για αύριο στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα