back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Νέο νόμο για την αναδιάρθρωση του ΕΦΚΑ ώστε να προχωρήσει πάνω σε καινούργιες βάσεις και να γίνει πιο γρήγορος οργανισμός προς όφελος των ασφαλισμένων, αλλά και των υπαλλήλων, ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προανήγγειλε τη δημιουργία κέντρων φύλαξης παιδιών μέσα σε μεγάλες επιχειρήσεις με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν την Τετάρτη, παρέπεμψε ο εισαγγελέας Πειραιά τους επτά αστυνομικούς που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού, κλεμμένου αυτοκινήτου.

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 40χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 43χρονου εργαζόμενου χθες στη Νέα Ερυθραία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός ακόμα 43χρονου, οι οποίοι εκτελούσαν τεχνικές εργασίες. Στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα περίστροφο, ένα τσεκούρι, ένα ξίφος και μία στολή πολεμικών τεχνών. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δωρεάν rapid tests διενεργούν και σήμερα κινητές ομάδες υγείας του ΕΟΔΥ σε συνολικά 37 σημεία σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ως τις τρεις μετά το μεσημέρι. Επίσης ως τις τρεις, στον Άγιο Δημήτριο μπροστά από το Δημαρχείο και στην Αγία Παρασκευή στην κεντρική πλατεία.

Εσωκομματικές εκλογές σήμερα στη ΝΔ. Μέλη του κόμματος καλούνται στις κάλπες για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στις τοπικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως τις 6 το απόγευμα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Μεταξύ άλλων, υπάρχει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της οδού Γλαύκου έως το ύψος του ανισόπεδου κόμβου της Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην Ταϊβάν. Δεν υπάρχουν έως τώρα αναφορές για ζημιές. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 40 χιλιομέτρων.

Ολοήμερη γιορτή σήμερα στην Τεχνόπολη, αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας, που οργανώνει η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Your Pet, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων και την ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΘΗΝΑ 9,84 “Σαν το σκύλο με τη γάτα”. Η γιορτή εντάσσεται στις εκδηλώσεις που έχει οργανώσει για τον Οκτώβριο ο δήμος Αθηναίων, μήνα αφιερωμένο στα ζώα συντροφιάς.

Στη 2η Δημοτική Κοινότητα και την περιοχή του Νέου Κόσμου επιχειρούν από το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της Κυριακής της Καθαριότητας.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Στις τέσσερις παίζουν: Άρης – Παναιτωλικός και Βόλος – ΑΕΚ. Έξι και τέταρτο: ΟΦΗ- Λαμία και στις 8 και μισή: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Και ο καιρός

Νεφώσεις στην Αττική, με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα