back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά το Σάββατο

Διαβάστε επίσης

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στα βορειοδυτικά ενώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν στην υπόλοιπη χώρα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και ενδεχομένως μετά το μεσημέρι σε ορεινά τμήματα της κεντρικής και νότιας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στην Ήπειρο από 7 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα