back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στα άκρα οι σχέσεις Μπερτομέου με τις ομάδες της Euroleague

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις αναμένονται στην Euroleague με τις ομάδες να συνεδριάζουν χωρίς τον Τζόρντι Μπερτομέου και τον Ισπανό παράγοντα να σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση.

H Euroleague συνεδρίασε χθες με τους μετόχους να τα έχουν με τον Τζόρντι Μπερτομέου και να αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Οι ομάδες έχουν φτάσει στα άκρα τους με τον Ισπανό παράγοντα και θέτουν στο τραπέζι ερωτήματα οικονομικής φύσεως, με τον ίδιο τον Μπερτομέου να κάνει ακόμη και σκέψεις για παραίτηση.

Οι σύλλογοι αποφάσισαν να συνεδριάσουν σήμερα στην Βαρκελώνη χωρίς τον Καταλανό δικηγόρο παρόντα, κάτι που φέρεται να τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα για αυτό και εξετάζει το ενδεχόμενο να δηλώσει την παραίτηση του.

Από την περασμένη σεζόν τα έχουν με τον Μπερτομέου για τα έσοδα τους, ενώ είχε γίνει και κίνηση κατά του στην οποία συμμετείχαν οι δύο ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και οι Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Αρμάνι και Ζαλγκίρις πετυχαίνοντας να «ψαλιδίσουν» κάποιες από τις αρμοδιότητες του.

Οι ομάδες-μέτοχοι είναι έντονα δυσαρεστημένες από το γεγονός ότι τα έσοδα παραμένουν περιορισμένα, ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα παραμένουν υψηλά. Επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει από τη Euroleague, όμως υπάρχει θέμα, ενώ εξελίξεις αναμένονται μετά τη σημερινή συνεδρίαση που θα γίνει χωρίς τον Μπερτομέου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα