back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευχές στη Ντόρα Μπακογιάννη από τη δημοτική αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

Τις θερμές ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση της μητέρας του εξέφρασαν στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη οι Νάσος Ηλιόπουλος, Πόπη Γιαννοπούλου, Νίκος Σοφιανός και Πέτρος Κωνσταντίνου.

Ειδικότερα, ο Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών της Ανοιχτής Πόλης, ξεκινώντας την τοποθέτησή του στην εκτός ημερησίας διάταξης συζήτηση είπε: ” Κύριε πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε επιτρέψτε μας να εκφράσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας καλή δύναμη στη μητέρα σας, στον αγώνα που έχει να δώσει για την υγεία της αυτό το διάστημα. Ευχόμαστε σύντομα τα νέα να είναι καλά και για την ίδια και για τους ανθρώπους που αγαπάει”.

“Καλή και γρήγορη ανάρρωση” ευχήθηκε εκ μέρους της παράταξης Αθήνα Είσαι Εσύ η Πόπη Γιαννοπούλου.

“Και από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωση ευχές και καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάνη και στην οικογένειά της, στην περιπέτεια υγείας που ξεκινάει” ανέφερε ο Νίκος Σοφιανός.

Τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε απευθυνόμενος στον δήμαρχο και ο Πέτρος Κωνσταντίνου από την Ανταρσία στις γειτονιές στην Αθήνα. “Τη θέλουμε γερή και δυνατή γιατί είναι μια καλή αντίπαλος για αντιπαράθεση με την αριστερά” είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα