back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξανά καταιγιστικός ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο, 4-1 τον Ιωνικό

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 4-1 του Ιωνικού στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Καρλίτος, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και ήταν «κίνδυνος θάνατος» για την άμυνα των φιλοξενουμένων, που πέραν της ισοφάρισης στο 11’ δεν είχαν κάτι άλλο να επιδείξουν στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 7’ με τον Καρλίτος μετά από ωραία μπαλιά του Ρούμπεν, πίεσε από τα πρώτα λεπτά τον Ιωνικό με τον Χατζηγιοβάννη να κάνει πολύ καλό παιχνίδι από τα άκρα, έχασε ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν!

Με τον Σάντσες να εκμεταλλεύεται μια ασυνεννοησία μεταξύ του Μπρινιόλι και των αμυντικών του οι Νικαιώτες ισορρόπησαν το ματς στο 11’ και το παιχνίδι έγινε ξανά… ντέρμπι.

Ο Καρλίτος όμως και πάλι ήταν εκείνος που έλυσε το γρίφο δίνοντας προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, αφού στο 38’ μετά από μπαλιά του Αλεξανδρόπουλου στον κενό χώρο, έφτασε απέναντι στον Χουτεσιώτη και έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι την πρωτοβουλία με τον Καρλίτος μάλιστα να… σιγουρεύει τη νίκη κάνοντας το 3-1 στο 53’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι ευστόχησε και διαμόρφωσε το 4-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεισε με τις πολλές αλλαγές και ο Παναθηναϊκός που έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Χατζηγιοβάννη έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 4-1.

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: Καρλίτος (7’, 38’, 53’), Παλάσιος (56’)- Σάντσες (11’)

Κίτρινες: Σάρλια (68’) – Σ. Σάντσες (19’, 79’),

Κόκκινη: Σ. Σάντσες (79’)

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (86’ Μαουρίσιο), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (81’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (81’ Μπουζούκης), Παλάσιος, (70΄Βιγιαφάνιες)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας , Άοσμαν (86’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Μάναλης), Βαλεριάνος,Ματσούκας (69’ Μπάσα), Σάντσες , Ρομαό, Κωνσταντινίδης , Κάνιας (69’ Γκοτσούλιας),Τουράμ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα