back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Εικόνες καταστροφής άφησε στη Δυτική κυρίως Ελλάδα η κακοκαιρία ‘’ΜΠΑΛΛΟΣ’’.

Τεράστια είναι τα προβλήματα σε υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες στην Ιθάκη. Αυτοψία στο νησί πραγματοποιούν ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής, υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο και τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Εκτεταμένες ζημίες καταγράφονται και στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στο Καινούργιο Αγρινίου, όπου υπερχείλισαν τρία ρέματα. Καθώς και στις περιοχές Κάτω Τραγάνα, Παραβόλα, Μυρτιά, Χρυσοβίτσα, Κάτω Κεράσοβο, Αγγελόκαστρο και Σχίνος. Μετ εμποδίων η κίνηση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΚΑΙ στις περιοχές Αιτωλικό και Αστακός. Τεράστιοι όγκοι νερού έπληξαν τις τελευταίες ώρες περιοχές των νομών Ηλείας και Αχαϊας.

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες στο Άγιο Όρος για τον εντοπισμό δύο προσκυνητών από την Ουκρανία, οι οποίοι αγνοούνται από το πρωί. Στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες, η 2η ΕΜΑΚ και ένα ελικόπτερο.

«Δέσμευση των ΗΠΑ υπέρ της σταθερότητας και της ευημερίας της Ελλάδας, των Βαλκανίων, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου», χαρακτηρίζει ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας την ανανέωση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας. Με συνέντευξή του στο Associated Press υπογραμμίζει πως η συμφωνία συνεπάγεται την «ενισχυμένη αμερικανική παρουσία στη Θράκη και τη Βορειοανατολική Ελλάδα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα μας με την Τουρκία.

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντάται στην Κωνσταντινούπολη, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι, στην είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου, στην περιοχή του Αλίμου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Στο μέτωπο του κορωνοϊού… Η Επιτροπή Αμερικανών ειδικών συμφώνησε ομόφωνα να συστήσει τη χορήγηση και δεύτερης δόσης του εμβολίου της Johnson & Johnson. Η πρόταση αφορά όλα τα άτομα άνω των 18 ετών που έκαναν την πρώτη δόση πριν από τουλάχιστον δύο μήνες.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τους σημερινούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ

Στις 6 και τέταρτο παίζουν: Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης. Στις 8 και μισή: Παναθηναϊκός – Ιωνικός.

Και ο καιρός

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, θα περιοριστούν από το απόγευμα σήμερα κυρίως στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο και στο Αιγαίο και έως το βράδυ στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Σχετική βελτίωση από αύριο. Τοπικές σποραδικές βροχές θα σημειωθούν σε όλη την επικράτεια και στην Αττική. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα κυμανθεί στο κέντρο της Αθήνας από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 22,2 Βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα