back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες στο Άγιο Όρος για τον εντοπισμό δύο προσκυνητών από την Ουκρανία, οι οποίοι αγνοούνται από το πρωί. Στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες, μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας – Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ και από αέρος, ένα ελικόπτερο.

Πολλά τα προβλήματα που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε τις τελευταίες ώρες τη δυτική Ελλάδα στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και την Ιθάκη. Για ανυπολόγιστες καταστροφές έκανε λόγο στον ΑΘΗΝΑ 9,84, ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας

Στο νησί της Ιθάκης μεταβαίνουν ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής Χρήστος Τριαντόπουλος και ο γενικός γραμματέας πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Την υπερχείλιση τριών ρεμάτων στο Καινούργιο του Αγρινίου προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια, αυλές και ισόγεια σπιτιών. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, αντίστοιχα προβλήματα καταγράφονται στις περιοχές Κάτω Τραγάνα, Παραβόλα, Μυρτιά, Χρυσοβίτσα, Κάτω Κεράσοβο, Αγγελόκαστρο και Σχίνος. Προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο υπάρχουν επίσης σε Αιτωλικό και Αστακό.

Στο μέτωπο του κορωνοιού… Η Επιτροπή Αμερικανών ειδικών συμφώνησε ομόφωνα να συστήσει τη χορήγηση και δεύτερης δόσης του εμβολίου της Johnson & Johnson. Η πρόταση αφορά όλα τα άτομα άνω των 18 ετών που έκαναν την πρώτη δόση πριν από τουλάχιστον δύο μήνες.

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι, στην είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου, στην περιοχή του Αλίμου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντάται στην Κωνσταντινούπολη, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Τα ιταλικά συνδικάτα διαδηλώνουν αυτή την ώρα στη Ρώμη κατά του φασισμού. Την κινητοποίηση, με σύνθημα «ποτέ πια φασισμός», οργανώνει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση της Ιταλίας, Cgil, με τη συμμετοχή όλων των άλλων συνδικάτων της χώρας. Η συγκέντρωση οργανώνεται στην κεντρική πλατεία Σαν Τζοβάνι.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τους σημερινούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ…

Στις 18.15: Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης.

Στις 20.30: Παναθηναϊκός – Ιωνικός.

Και ο καιρός…

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει στην Αττική, καθώς περιορίζονται οι τοπικές βροχές. Θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα