back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη – Γκουτέρες σήμερα στη Νέα Υόρκη – Η Τουρκία στην ατζέντα

Διαβάστε επίσης

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα δεσπόζει στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού σήμερα Πέμπτη.

Η συνεργασία ΕΕ και Αφρικής στο «μενού» του δείπνου Μισέλ με τη συμμετοχή του Κυρ. Μητσοτάκη

Το πρωί, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg. Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις. Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν.

Τέλος, το βράδυ και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.

Εν τω μεταξύ, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Ινφαντίνο δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μια φανέλα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με τον αριθμό 9 καθώς και ένα σετ με τις χαρακτηριστικές κάρτες των διαιτητών, την κίτρινη και την κόκκινη.

Ο κ Μητσοτάκης από την πλευρά του προσέφερε στον κ. Ινφαντίνο ένα συλλεκτικό ρολόι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα