back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Βόλος παραμένει πρώτος και αήττητος στη Σουπερλίγκα

Διαβάστε επίσης

Σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Σουπερλίγκας ο Βόλος κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στη Μαγνησία παραμένοντας μόνος πρώτος και αήττητος στην βαθμολογία.

Οι Βολιώτες με πρωταγωνιστές τους Ροσέρο και Φαν Βέερτ συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα, όντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Προβληματισμός στον Ατρόμητο για ακόμη μια κακή εμφάνιση και ήττα, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ο προπονητής Άνχελ Λόπεθ και στη θέση του να προσληφθεί ο Αργύρης Γιαννίκης.

Στο 59ο λεπτό οι Βολιώτες βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με τον Κέβιν Ροσέρο να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Πίριτς παίρνοντας το ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ του Βόλου ο Ατρόμητος προσπάθησε να βρει την απάντηση, όμως στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το λάθος του Κλέιμαν, αφού το σουτ που επιχείρησε ο Ντένιτς κόντραρε στο πόδι του Γκρίλο και σταμάτησε η επιθετική ενέργεια των παικτών του Ατρόμητου.

Στο 89ο λεπτό ο Βόλος «σφράγισε» το τρίποντο της νίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βέερτ, αφού ο Τζήλος υπέδειξε την άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Μπαρτόλο από τον Ντένιτς.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τερεζίου που μόλις είχε περάσει στον αγώνα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Βόλου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Bόλος (Γκ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Ρεγκατίν, Ροσέρο (67′ Nίνης), Φαν Βέερτ (93′ Τερεζίου).

Ατρόμητος (A. Λόπεθ): Πίριτς, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (71′ Αθανασίου), Ντένιτς, Σπιριντόνοβιτς (71′ Τζαβίδας), Μουνίθ, Κωτσόπουλος, Κουλούρης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα