back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τσιτσιπάς: “Θα εμβολιαστώ μόνο αν γίνει υποχρεωτικό”

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην συνέντευξη Τύπου, πριν από τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Σινσινάτι, δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί, τονίζοντας ότι θα το κάνει μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικό. Σίγουρα μία δήλωση που θα συζητηθεί και προκαλεί αντιδράσεις.

Η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά πως θα εμβολιαστεί όταν αυτό γίνει υποχρεωτικό, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά Μέσα δικτύωσης και έντονη κριτική στο πρόσωπο του 23χρονου Έλληνα τενίστα και Νο3 στον κόσμο. Δικαιολογημένη; Σίγουρα, καθώς αθλητές τέτοιου επιπέδου, αποτελούν πρότυπα για την κοινωνία στην οποία ζουν. Την ώρα που μετάλλαξη δέλτα έχει εξαπλωθεί και η διεθνής κοινότητα προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα, μία τέτοια δήλωση είναι σίγουρα ατυχής.

“Όχι δεν το έχω κάνει ακόμη. Κανείς δεν μου είπε ότι είναι υποχρεωτικό να το κάνω. Κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί να το κάνω. Μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνιστώ και γι αυτό δεν το έκανα.”, είπε ο Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επέμεινε, ρώτησε και πάλι τον Τσιτσιπά για να ξεκαθαρίσει τη θέση του Έλληνα πρωταθλητή: “Λες δηλαδή ότι θα το κάνεις μόνο αν γίνει υποχρεωτικό;” με τον Έλληνα τενίστα να απαντάει “Ναι, φυσικά”.

Για το θέμα του εμβολιασμού είχε πάρει θέση και ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την ευχή ότι ο εμβολιασμός στους παίκτες δεν θα γίνει υποχρεωτικός.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα