back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Καμαρά

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Άρη είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ελλάδα, πέρασε την Τρίτη από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Aboubakar Kamara με μεταγραφή από την Fulham.

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με την ομάδα μας.

Ο Kamara γεννήθηκε στο Γκονές της Γαλλίας στις 7 Μαρτίου 1995 και μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια με καταγωγή από τη Μαυριτανία και τη Σενεγάλη.

Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Monaco, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Amiens (45 συμμετοχές, 16 γκολ, 3 ασίστ), αποτέλεσαν το «σκαλοπάτι» για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, τη μεταγραφή του στη Fulham.

Σε 85 συμμετοχές στην Αγγλία, σε Premier League και Championship, ο Kamara πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Dijon (10 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Γαλλίας σε Kortrijk και Malatyaspor.

Τη φετινή σεζόν, ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα της Fulham, αγωνίστηκε στην πρώτη αγωνιστική της Championship και από σήμερα ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα