back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θόδωρος Βλάχος: “Η ομάδα έχει μέλλον”

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξος δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος για το μέλλον της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αρχικά δήλωσε: «Ποιος να φανταζόταν ότι θα παίρναμε το ασημένιο και θα ήμασταν στενοχωρημένοι… Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο ξεκίνημα και στο τελείωμα. Δεν ήταν και εύκολο απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Δεχτήκαμε 13 γκολ, τα περισσότερα σε από κάθε άλλο ματς στο τουρνουά. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο, που κατακτά δεύτερο σερί χρυσό. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, ήταν φανταστικά, δεν έχω λόγια. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα τώρα που τελειώσαμε, έχουμε δημιουργήσει μνήμες, γράψαμε ιστορία και δημιουργήσαμε νέους φίλους του αθλήματος. Είμαστε περήφανοι και ζήσαμε μεγάλες στιγμές, ανεπανάληπτες που θα μείνουν για πάντα στις μνήμες μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να ανεβαίνεις στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι υπέρτατη τιμή και περηφάνια. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον. Είναι η πιο ανανεωμένη ομάδα εδώ στο Τόκιο. Δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον, η Ελλάδα είναι σε πολύ καλό σημείο και μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Όσοι πραγματικά χάρηκαν και είναι περήφανοι για μας θα έρθουν να μας δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά στο αεροδρόμιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα