back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή της Ζήριας στην Αχαΐα όπου έχουν εκκενωθεί τέσσερα χωριά. Πρόκειται για την Άνω Ζήρια , τις Καμάρες το Λαμπίρι και τον Λόγγο . Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου στο ρεύμα προς Πάτρα. Η Νέα εθνική οδός είναι κλειστή από Πάτρα προς Αίγιο και αντίστροφα όπως και η Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών Κορίνθου.

Για πολλά σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές κάνουν λόγο τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Στην παραλιακή περιοχή Λαμπιρίου, Καμάρες, Μπούκα και Λόγγου αυτή την ώρα το λιμενικό έχει επιστρατεύσει εκτός από δικά του σκάφη και ferry boat . το οποίο μαζεύει κόσμο από τις παραλίες της περιοχής. Στην περιοχή από το απόγευμα βρίσκεται ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς..

Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της Παναγοπούλας. Αποπνικτική η κατάσταση σε διάφορα σημεία του παραλιακού μετώπου της περιοχής που φλέγεται.

Φωτιά στην ίδια περιοχή είχε ξεσπάσει και την περασμένη Δευτέρα.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην περιοχή Δορούφι Κρανιδίου, σε παραλιακή περιοχή κοντά στην Κοιλάδα. . Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και εναέριες δυνάμεις.

2.760 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΕΟΔΥ στην επίσημη καθημερινή του ενημέρωση . Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 172. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 17

Παρατεταμένο κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα, δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας στα αστικά κέντρα. Οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να κορυφωθούν Δευτέρα και Τρίτη.

Ανοικτές ως τις 9 το βράδυ βρίσκονται τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τις λέσχες Φιλίας σε Νέο Κόσμο, Κολοκυνθού και Λαμπρινή. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για το κοινό, όλο το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, στις οργανωμένες παραλίες της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και της πρώτης Ακτής Βούλας.

Για την εξάλειψη του θλιβερού φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας απαιτείται η συστράτευση όλων. Το μόνο που δεν χρειάζεται, και αυτό οφείλει να το αντιληφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κοντόφθαλμη άσκηση μικροπολιτικής και η υποκρισία. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην κρητική της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση με αφορμή την τελευταία δολοφονία στη Δάφνη. Στην ίδια ανακοίνωση το υπουργείο παραθέτει στοιχεία με τις δολοφονίες γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Στα των Ολυμπιακών Αγώνων…

εντυπωσιακός στον προκριματικό ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος έφτασε στα 8.22 μέτρα και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, στο άλμα εις μήκος.

Στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερης κολύμβησης, προκρίθηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ,

το «εισιτήριο» για τον τελικό του επί κοντώ εξασφάλισε ο Εμμανουήλ Καραλής. Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην Άρση Βαρών ανακοίνωσε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Και ο καιρός…

Αίθριος στην Αττική με συνθήκες καύσωνα στις περισσότερες περιοχές. Θερμοκρασία από 26 έως 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα