back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για την ανατροπή ο Άρης

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης είναι έτοιμος για μια μεγάλη ανατροπή απόψε κόντρα στην Αστάνα και την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Europa Conference League.

Ο Άρης δίνει απόψε στις 21:30-Novasports 2, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, καθώς υποδέχεται την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης στη ρεβάνς του 2-0 στο Καζακστάν. Οι κίτρινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και καλούνται να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στο στρατόπεδο του Άρη, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την ανατροπή και την πρόκριση, με τον Άκη Μάντζιο να δίνει το σύνθημα για μια καθαρή νίκη, ενώ στην προπόνηση βρέθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης για να «ντοπάρει» τους παίκτες της ομάδας.

Όσον αφορά την αρχική 11αδα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ντένις κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, με τους Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνιο πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάνος.

Η Αστάνα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Έμπονγκ, Κουάτ, Τσουπέρκο, Τομάσοφ, Πέδρο Εουτζένιο και Μπαρσεγκιάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιταλός Φάμπρι, με βοηθούς τους Περέτι και Ιμπεριάλε και τέταρτο τον Σάτσι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα