back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποινική δίωξη σε βάρος του 64χρονου μελισσοκόμου για την πυρκαγιά στην Σταμάτα

Διαβάστε επίσης

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα του εμπρησμού από αμέλεια, από τον οποίο μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και του εμπρησμού δασικής έκτασης από αμέλεια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 64χρονο μελισσοκόμο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τη μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Τουλάχιστον δύο ολοσχερώς καμένα σπίτια και περισσότερα από 20 με μεγαλύτερες ή μικρότερες ζημιές καθώς και περισσότερα από 10 καμένα οχήματα είναι ο πρώτος απολογισμός των ζημιών της χθεσινής πυρκαγιάς που ξεκίνησε στη Σταμάτα και επεκτάθηκε σε Ροδόπολη και Διόνυσο.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κοινότητας της Ροδόπολης, Βασίλης Κλεφτάκης έκανε λόγο για ένα ολοσχερώς καμένο σπίτι στην περιοχή του και για άλλα 15 με 20 που έχουν ζημιές εξωτερικά, όπως σε κεραμοσκεπές, πέργολες και μάντρες. Όπως είπε, σε κάποια από τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές, οι ιδιοκτήτες τους λείπουν διακοπές ενώ με εντολή του δημάρχου Διονύσου ήδη η κοινότητα Ροδόπολης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα