back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΟΑΣΑ: Ενεργοποιείται η νυχτερινή γραμμή λεωφορείων 500 Πειραιάς-Ταύρος μετά την πυρκαγιά σε καλώδια

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται τα προβλήματα στη γραμμή 1 του Μετρό καθώς η κυκλοφορία των συρμών δεν έχει αποκατασταθεί σε όλο το δίκτυο. Η πυρκαγιά στα καλώδια της γραμμής στο τμήμα Μοσχάτο – Καλλιθέα έχει σβηστεί ωστόσο ανοιχτό είναι μόνο το τμήμα Ταύρος Κηφισιά.

Ο ΟΑΣΑ ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης ότι «για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθότι οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε καλώδια στο τμήμα Ταύρος-Πειραιάς συνεχίζονται, εκτάκτως δρομολογούνται λεωφορεία στο τμήμα της νυχτερινής γραμμής 500 από Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη) μέχρι τον Ταύρο.

Πλησιέστερη στάση επιβίβασης-αποβίβασης είναι στον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου, επί της οδού Θησέως μετά την οδό Αγ. Πάντων.

Επίσης, οι επιβάτες που μετακινούνται από και προς Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιούν τη γραμμή 049 Πειραιάς-Ομόνοια με αφετηρία στην Ακτή Ξαβερίου και τερματική στάση στην οδό Αθηνάς, καθώς και τη γραμμή 040 Πειραιάς-Σύνταγμα με αφετηρία στην Ακτή Ξαβερίου και τερματική στάση στην πλατεία Συντάγματος.

Πλησιέστερη στάση επιβίβασης-αποβίβασης είναι στον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου, επί της οδού Θησέως μετά την οδό Αγ. Πάντων.

Εν τ6ω μεταξύ συνεχίζονται τα προβλήματα στη γραμμή 1 του Μετρό καθώς η κυκλοφορία των συρμών δεν έχει αποκατασταθεί σε όλο το δίκτυο. Η πυρκαγιά στα καλώδια της γραμμής στο τμήμα Μοσχάτο – Καλλιθέα έχει σβηστεί ωστόσο ανοιχτό είναι μόνο το τμήμα Ταύρος Κηφισιά.

Ισίδωρος Ρούσσος, Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα