back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αστάνα – Άρης: Χωρίς θεατές λόγω πανδημίας

Διαβάστε επίσης

 Η Αστάνα έκανε γνωστό πως ο αγώνας κόντρα στον Άρη για το Europa Conference League  θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της κατάστασης με την πανδημία και των περιοριστικών μέτρων.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα από το Καζακστάν, η αναμέτρηση με τον Άρη θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.Τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη της Αστάνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας έφεραν και απαγορεύσεις στα γήπεδα της χώρας.

Η ανακοίνωση της Αστάνα αναφέρει:

«Σαν αποτέλεσμα της απόφασης του επικεφαλής υγειονομικού γιατρού της πόλης Nur-Sultan, A.S. Beisenova σχετικά με την ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων και της καραντίνας στην πρωτεύουσα της χώρας από την 14η Ιουλίου 2021, αποφασίστηκε η απαγόρευση μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων με θεατές.

Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 17 Ιουλίου. Ως εκ τούτου, ο αγώνας UEFA Conference League Round 2, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2021, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Η FC Astana κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου θα μπορούσαν να είναι παρόντες στις κερκίδες του γηπέδου Astana-Arena, αλλά η επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει αγώνα με τη συμμετοχή θεατών, επειδή η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω όλα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα