back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γλυκά Νερά – Τι λέει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν

Διαβάστε επίσης

Την οργή  και την ανείπωτη θλίψη του εκφράζει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε  από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, σε συνέντευξη που παραχώρησε  στη βρετανική εφημερίδα “The Sun”.

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς  διηγείται πως η συντριβή για την δολοφονία της κόρης του  μετατράπηκε σε οργή όταν ανακάλυψε πως  πίσω από την αιφνίδια μεταφορά του γαμπρού του από την Αλόννησο στην Αθήνα, βρισκόταν  η ανάκριση για την δολοφονία της Καρολάιν.

«Όταν το κατάλαβα αργότερα, το μόνο πράγμα για το οποίο μετάνιωσα ήταν ότι δεν γνώριζα πως ήταν κι εκείνος εκεί. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν πρόθυμος να υποστώ τις συνέπειες», δήλωσε ο 78χρονος

Ανέφερε μάλιστα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Σούζαν έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονές τους στην Αλόννησο.

Όπως είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα. Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι διαπέρασε το στήθος μου και έσφιξε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Με χθεσινή της απόφαση η  Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε τη προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, που βρέθηκε χωρίς τη μητέρα της και με τον συζυγοκτόνο πατέρα της στη φυλακή,  στην οικογένεια της δολοφονημένης  Καρολάιν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα