back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ε. Σαββίδης: Μια στις τρείς επιχειρήσεις κινδυνεύει με λουκέτο, να προχωρήσει έγκαιρα η κυβέρνηση στη στήριξή τους

Διαβάστε επίσης

Τις προβλέψεις του για την κίνηση στην ελληνική αγορά τους καλοκαιρινούς μήνες έκανε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση, ο αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου Ευδόκιμος Σαββίδης.

«Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε προβλήματα φέτος το καλοκαίρι, η κατάσταση σταδιακά εξομαλύνεται είπε, ωστόσο ανέφερε πως «τα προβλήματα είναι ακόμα πολλά. Πρέπει αυτό το καλοκαίρι και να στηριχτούν οι επιχειρήσεις αλλά και να δουλέψουν στο μέγιστο που μπορούν προκειμένου να ανακάμψουν»

Όπως υπογράμμισε «οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί περισσότερο είναι οι επιχειρήσεις της μόδας. «Ο κλάδος της μόδας έχει υποστεί μεγάλες απώλειες. Με δεδομένο ότι πολλές επιχειρήσεις δεν μπόρεσαν, λόγω οικονομικών προβλημάτων, να προχωρήσουν στην ψηφιοποίησή τους, έχουν μείνει πίσω και σε αυτό το κομμάτι»

Επισήμανε πως μία στις τρείς επιχειρήσεις βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο και κάλεσε την κυβέρνηση να τις στηρίξει «Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα και έγκαιρα να προχωρήσει σε επιδότηση αυτών των επιχειρήσεων προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωπες με λουκέτο»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα